Η Si.Vi. International εξειδικεύεται στη εξαγωγή και εμπορία ελληνικών τροφίμων παγκοσμίως (βιολογικών ή συμβατικών καλλιεργειών) και στην εισαγωγή brands καλλυντικών.

Η δέσμευση της Si.Vi. International βασίζεται σε μακροχρόνιες επιχειρηματικές σχέσεις, καθοδηγώντας τις αρχές της εμπιστοσύνης με τους πελάτες και τους προμηθευτές μας που βασίζονται στον επαγγελματισμό και την επιχειρηματική ηθική. Είμαστε υπερήφανοι για την παροχή των καλύτερων και ποιοτικότερων ελληνικών προϊόντων τροφίμων χύμα ή συσκευασμένων.

Η Si.Vi. International προσφέρει ένα ευρύ φάσμα ελληνικών τροφίμων και ποτών παγκοσμίως.

Η εταιρεία ειδικεύεται στην ανάπτυξη νέων προϊόντων και την προσαρμογή των προϊόντων σύμφωνα με τις απαιτήσεις της αγοράς, προκειμένου να διασφαλιστεί ότι οι ανάγκες των πελατών της θα είναι πάντα ικανοποιημένες.

Η Si.Vi. International συνεργάζεται στενά με τις πιο αξιόπιστες μεταφορικές εταιρείες και τράπεζες, οι οποίες θα εξασφαλίσουν υψηλές υπηρεσίες, παρέχοντας όλες τις απαραίτητες άδειες, και ότι απαιτείται για μια επιτυχημένη εμπορική συναλλαγή.

ΙΔΡΥΤΡΙΑ Βίκη Λάππα

Πτυχιούχος Οικονομολόγος με 20ετή εμπειρία στον τομέα των οικονομικών και του εμπορίου, αποκλειστικός συνεργάτης Αγροτικών Συνεταιρισμών, σύμβουλος γεωργοκτηνοτροφικών μονάδων παραγωγής και sales manager εξαγωγών εταιριών εμπορίας φρέσκων φρούτων και τροφίμων, 10ετή εμπειρία στις εισαγωγές ξένων brands καλλυντικών.

Η οικογενειακή επιχείρηση του αειμνήστου πατέρα της Νικολάου Λάππα που ήταν παραγωγός  ξηρών καρπών και ιδιοκτήτης εργοστασίου επεξεργασίας και εμπορίας ξηρών καρπών στις Μικροθήβες Μαγνησίας, ήταν το έναυσμα για μια σειρά ενεργειών που οδήγησαν στην μακρόχρονη εμπειρία με αποτέλεσμα την ίδρυση της εταιρίας Si.Vi. International ΙΚΕ.

Στόχος μας είναι τα Ελληνικά προϊόντα να γίνουν παγκοσμίως γνωστά και να πάρουν την θέση που τους αξίζει. Δηλαδή στην κορυφή των ποιοτικότερων προϊόντων διατροφής των μεγαλύτερων αγορών του κόσμου.

lappa